Smappee Infinity

Smappee Infinity energie management systeem

Smappee Infinity biedt het meest uitgebreide, toekomstbestendige en slimme energieaanbod op de markt. De modulaire en globale oplossing levert een verhoogde energie-efficiëntie dankzij gedetailleerde, real-time energieverbruiksgegevens met niet één, maar drie methodes voor submeting van elektriciteit en andere gegevensinvoerbronnen. Voeg daar zonne-energie, gas en water aan toe voor een compleet overzicht van al je energiestromen in een oogopslag. Smappee Infinity kan je makkelijk installeren en integreren met IoT-diensten. Het systeem biedt optimaal eigenverbruik en slim autoladen, wat een uitzonderlijke waarde oplevert voor zowel je particuliere als zakelijke klanten.

Wij weten dat elke klant verschillend is. Daarom hebben we Smappee Infinity. zo flexibel mogelijk gemaakt. Dankzij ons uitgebreide aanbod kun je precies die functies en diensten kiezen die je nodig hebt. Zo krijg je een oplossing die perfect afgestemd is op de behoeften van je klant. Wil je na verloop van tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen.

Op zoek naar een energie management systeem voor thuis?
Ontvang de Smappee Infinity brochure onmiddellijk in jouw mailbox.

Nu downloaden

Smappee Infinity energie management systeem thuis

Hoe werkt Smappee?

Smappee verzamelt realtime gegevens over productie en verbruik tot op toestelniveau. Door de combinatie van traditionele submeterklemmen of een MID-meter in de zekeringkast, onze slimme Smappee Switch, Smappee Input modules en onze gepatenteerde toestelherkenningstechnologie, biedt Smappee de meest complete en uitgebreide set submetermogelijkheden op de markt. Dat zorgt niet alleen voor tal van uiterst waardevolle, nuttige gegevens, maar providers en gebruikers kunnen die gegevens ook op verschillende manieren raadplegen. Smappee maakt gebruik van een API voor de integratie met HEMS/BMS-systemen, een flexibel professioneel dashboard voor diepgaande analyses en een gebruikersvriendelijke app voor gebruikers.

Smappee Dynamic Load Balancing

Smappee beheert automatisch de energiestromen op de meest efficiënte manier door gebruik te maken van geïntegreerde systemen van derden, de Smappee Switch, de Output-module, de Smappee EV Line en automatiseringen.

Smappee App

Onze gebruiksvriendelijke app voor consumenten is zowel voor iOS als voor Android beschikbaar. Het visualiseert real-time energiegegevens en grafieken met historische overzichten per dag, week, maand en jaar. Consumenten kunnen sluimerverbruik en energievreters detecteren terwijl ze meer te weten komen over hun energieverbruik en hoeveel het ze kost. De app stelt hen ook in staat om aangesloten toestellen te controleren en automatiseringen in te stellen die de energie-efficiëntie optimaliseren. De app biedt verschillende niveaus van branding en gepersonaliseerde berichtenopties voor onze partners.

Smappee kopen of Smappee installeren? Welkom bij Enyou!

Wij zijn gespecialiseerd in energie management en advies op maat. Als erkend verdeler van Smappee kunnen wij jou helpen met de installatie van het Smappee Infinity energie management systeem.

Smappee Infinity

De voordelen van Smappee Infinity

  • Geschikt voor elk gebouw, residentieel of commercieel.
  • Slim autoladen met overbelastingsbeveiliging.
  • Verifieer het effect van energiebesparende maatregelen.
  • Interoperabiliteit met IoT-producten en -diensten.
  • Eenvoudige installatie, weinig onderhoud, draadloze updates.
  • Gepersonaliseerd dashboard met real-time en historische gegevens.
  • Beschermt je gegevens en je privacy.
  • Modulair, toekomstbestendig.
  • CE/UL-gecertificeerd en conform IEC 62053-21 actief E klasse 1.

Transparantie in energieverbruik- en kosten

Smappee biedt gebruikers inzichten in energieverbruik en -kosten tot op toestelniveau om verrassingen bij energiefacturen te voorkomen, ook daar waar er een warmtepomp, airconditioning of laadpaal wordt gebruikt.

Overbelastingsbeveiliging

Smappee voorkomt dat zekeringen springen door energiestromen dusdanig te beheren dat er minder vermogen naar bijv. laadpalen gaat wanneer gebruikers gaan koken of wanneer een productielijn op vol vermogen draait.

Geoptimaliseerd zelfverbruik

In plaats van overtollige energie terug te geven aan het net zorgt de dynamische load balancing-technologie van Smappee ervoor dat 100% van de gegenereerde zonne-energie wordt gebruikt door deze energie naar slimme apparaten, HVAC, laadpalen of de batterij te sturen.

Slim autoladen

Smappee maakt gemakkelijk en veilig laden van uw wagen(s) mogelijk en beheert de energiestromen van uw gebouw op slimme wijze. Profiteer van autonome overbelastingsbeveiliging, tariefoptimalisatie, geoptimaliseerd eigenverbruik en een duidelijk overzicht van de laadkosten.

Voeg intelligentie toe aan slimme meters

De slimme metermodule van Smappee leest de slimme meter uit en biedt consumenten waardevolle inzichten in hun energieverbruik waardoor ze energie en geld kunnen besparen. Nutsbedrijven kunnen de Slimme metermodule, app, het dashboard en de verpakking op maat maken.

Netbewaking

Gebruik Smappee om de energiestromen in de transformatorcabines te bewaken. Op basis van de inzichten van Smappee kunnen energiestromen worden verschoven naar verschillende fases of kan er een batterij of grotere transformator worden geïnstalleerd om het evenwicht te herstellen en zo de juiste werking van het net te waarborgen.

Enyou is gespecialiseerd in energie management en de implementatie van energiebesparende toepassingen zoals Smappee Infinity. Neem contact op met onze energiespecialist voor verdere vragen en info.

Smappee Infinity energie management systeem thuis


Ontdek al onze diensten...

Onze energiespecialist helpt u op weg met volgende energiebesparende toepassingen:

Enyou | Smappee Infinity

Wil je energie besparen en zonnepanelen plaatsen? Onze energiespecialist komt graag langs voor een eerste kennismaking.

We brengen jouw huidige energieverbruik en energie infrastructuur in kaart en bekijken samen welke en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt.

Contactgegevens Enyou

Kerkhofstraat 14
3945 Ham
 

Bel ons

Tel: 0474 97 22 94

Of mail ons via advies@enyou.be

Energiescan aanvragen

Bij Enyou doen we alles vanuit twee grote drijfveren. Naast aandacht voor economische voordelen, richten we ons ook op een groene aanpak. Meer dan ooit is het belangrijk om extra in te zetten op klimaatverbetering. Dankzij onze slimme aanpak resulteert dat automatisch in besparingen. Twee vliegen in één klap!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x