Laadpaal kopen

Laadpaal plaatsen

Meer dan ooit rijden we met z'n allen elektrisch. Laadpalen en andere laadsystemen zijn bijgevolg niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een eigen laadsysteem of laadpaal plaatsen kan dan ook erg handig zijn als je elektrisch rijdt. Enyou biedt de kwaliteitsvolle en slimme laadsystemen van Smappee aan. Veilig, gemakkelijk en slim laden met een eigen EV Wall. Uiteraard onderzoeken we eerst of de plaatsing van een laadpaal mogelijk is. Heeft jouw elektriciteitskast voldoende vermogen om een laadpaal te dragen? Welke (grond)werken zijn er eventueel nodig voor het plaatsen? Samen met onze partner Smappee hebben we alle expertise in huis om de juiste oplossing te bieden. Neem contact op met onze laadpaal installateur voor verdere vragen en info.

laadpaal kopen

Veilig laden met een Smappee EV Wall

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke en mooie laadoplossing. Ook qua veiligheid zit je goed, want de EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Gebruiksvriendelijke laadpaal kopen

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: "Plug in en laad" of "Swipe en laad". Voor "Plug in en laad" steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden. Voor "Swipe en laad" sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden. Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt.

Slim energiebeheer

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. Dat is pas slim laden!

laadpaal kopen

laadpaal kopen

De voordelen van een laadpaal kopen

  1. Goedkoper. Door je wagen te laden aan de laagste tarieven kan je goedkoper laden dan ooit tevoren. Met Smappee laad je maar liefst 6x goedkoper en dit dankzij de dynamische tarieven en load-balancing.
  2. Een toekomstgericht en revolutionair design. Jouw elektrische wagen thuis laden, dat doe je aan onze laadpalen in een elegant, robuust en revolutionair design. Dat bovendien bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met onze app laad je in geen tijd en vanop afstand je wagen op. En dat met de meest innovatieve en gepatenteerde technologie die niet alleen jouw laadpaal maar ook andere verbruikers zoals je warmtepomp of zonnepanelen kan aansturen.
  3. Snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Jouw wagen thuis laden een hele klus? Integendeel! Met onze slimme technologie laadt je wagen eenvoudig en snel op. Via jouw eigen zonne-energie, door energie tijdens de daluren of het meest rendabele dynamisch tarief te gebruiken. En dat in alle veiligheid: geen gesprongen zekeringen of risico op overbelasting.
  4. Verklein je ecologische voetafdruk. Thuis laden en dat maximaal met de hulp van zonne-energie? Daarmee draag jij je steentje bij aan een beter milieu en verklein je jouw ecologische voetafdruk. Bovendien heb je met onze laadpalen thuis vaak ook recht op bepaalde subsidies omdat je bijdraagt aan het klimaat.
  5. Altijd en overal inzicht. Dankzij de app krijg je waar je ook bent steeds inzicht in je verbruik en laadkosten. Zo weet je steeds realtime maar ook op basis van historische data alles over jouw laadpaal thuis en je energiestromen.

Bron: Smappee.com

Laadpaal thuis prijs

De prijs van een laadpaal thuis installeren varieert naargelang het laadvermogen, de kabellengte, de montage, de afstand tot de zekeringskast en eventuele grondwerken die moeten uitgevoerd worden. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Van zodra wij jouw woonsituatie kennen, kunnen wij een gerichte prijsinschatting maken.

Laadpaal thuis prijs aanvragen

laadpaal kopen

Ontdek al onze diensten...

Onze laadpaal installateur helpt u op weg met volgende energiebesparende toepassingen:

laadpaal kopen - laadpaal installateur

Enyou | Laadpaal kopen

Rijd je elektrisch en wil je graag een laadpaal kopen voor thuis? Vertrouw op Enyou voor de installatie van jouw laadpaal.

Onze laadpalen zijn compatibel met alle elektrische en hybride wagens. Daarvoor werken we samen met onze partner Smappee. Veilig, gemakkelijk en slim laden met een eigen EV Wall.

Contactgegevens Enyou

Kerkhofstraat 14
3945 Ham
 

0474 97 22 94
advies@enyou.be

Laadpaal plaatsen

Bij Enyou doen we alles vanuit twee grote drijfveren. Naast aandacht voor economische voordelen, richten we ons ook op een groene aanpak. Meer dan ooit is het belangrijk om extra in te zetten op klimaatverbetering. Dankzij onze slimme aanpak resulteert dat automatisch in besparingen. Twee vliegen in één klap!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x