Laadoplossingen

Veilig, gemakkelijk en slim laden


Vanaf januari 2029 zal het verplicht zijn om een elektrische wagen te kopen (als het om een nieuwe wagen gaat tenminste). Meer dan ooit rijden we met z’n allen elektrisch. Laadpalen en andere laadsystemen zijn bijgevolg niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Meer dan handig om een eigen laadsysteem ter beschikking te hebben dus. Enyou biedt de kwaliteitsvolle en slimme laadsystemen van Smappee aan. Veilig, gemakkelijk en slim laden met een eigen EV wall (wallbox). Uiteraard onderzoeken we eerst of de plaatsing van een laadpaal mogelijk is. Heeft jouw elektriciteitskast voldoende vermogen om een laadpaal te dragen? Welke (grond-) werken zijn er eventueel nodig voor het plaatsen? Samen met onze partner Smappee hebben we alle expertise in huis om de juiste oplossing te bieden.

Veilig laden

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke en mooie laadoplossing. Ook qua veiligheid zit je goed; de EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Gebruiksvriendelijk

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: plug en laad en Swipe en laad. Voor Plug en laad steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden. Voor Swipe en laad sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden. Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt.

Slim energiebeheer


Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. Dat is pas slim laden!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x